Focaccia brood
Heerlijk focaccia brood voor bij de borrel of een heerlijke soep
60 gram lupine meel
10 gram Psyllium vezels
10 gram lijnzaad
0,5 theelepel bak-soda
0,5 theelepel wijnsteen bakpoeder
1 theelepel zeezout
4 grote eieren
2 theelepels olijfolie
6 theelepels koud water
4 theelepels Parmezaanse kaas (Parmigiano Reggiano)
2 theelepels verse rozemarijn
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Klop de eieren goed los met de mixer. Voeg alle ingrediƫnten toe behalve de bak-soda, de helft van de rozemarijn en de helft van de Parmezaanse kaas. Beleg een bakblik met bakpapier. Als alles goed gemengd is mag de bak-soda erdoor en dan giet je het mengsel uit op je bakpapier. Strooi hier de rest van de rozemarijn en Parmezaanse kaas overheen, Bak vervolgens 18-20 minuten in je voorverwarmde oven.
Lekker met wat goede olijfolie tijdens een tapasplankje
Reacties
Een reactie posten