Focaccia brood

Heerlijk focaccia brood voor bij de borrel of een heerlijke soep12705407_444538562398866_4527071511246196031_n 60 gram lupine meel 10 gram Psyllium vezels 10 gram lijnzaad 0,5 theelepel bak-soda 0,5 theelepel wijnsteen bakpoeder 1 theelepel zeezout 4 grote eieren 2 theelepels olijfolie 6 theelepels koud water 4 theelepels Parmezaanse kaas (Parmigiano Reggiano) 2 theelepels verse rozemarijn Bereiding: Verwarm de oven voor op 175 graden. Klop de eieren goed los met de mixer. Voeg alle ingrediĆ«nten toe behalve de bak-soda, de helft van de rozemarijn en de helft van de Parmezaanse kaas. Beleg een bakblik met bakpapier. Als alles goed gemengd is mag de bak-soda erdoor en dan giet je het mengsel uit op je bakpapier. Strooi hier de rest van de rozemarijn en Parmezaanse kaas overheen, Bak vervolgens 18-20 minuten in je voorverwarmde oven. Lekker met wat goede olijfolie tijdens een tapasplankje

Reacties

Populaire posts