Home made Kruidenboter
Kruidenboter
Ik vind zelf gemaakte kruidenboter toch wel het lekkerst hoor. Uit de winkel vind ik een nare bijsmaak zitten dus maak ik hem zelf.
Ingredienten: 1 Pakje gezouten roomboter, 1 teen knoflook, 1 theelepel limoensap, verse peterselie, verse bieslook

Zorg ervoor dat je kruidenboter op kamer temperatuur is. Ga deze dus niet smelten op het vuur want dat geeft een nare bijsmaak. Pers je knoflookteentje en knip de bieslook en peterselie fijn. Van de bieslook en peterselie heb ik geen gewicht geschreven en die kun je dus naar smaak toevoegen.
Begin met het kloppen met de limoensap tot dit goed gemengd is. Dan je kruiden erdoorheen en lekker opkloppen met de mixer. Zo simpel is zelf kruidenboter maken nu.
Lekker over een stukje biefstuk of ander vlees of lekker op een lowcarb stokbroodje
Volg je mij al op Facebook?
Reacties
Een reactie posten