Mocca chocomousse

Chocola is toch echt wel iets waar ik niet af kan blijven. Dit is dus een lekkere vet bom die ook nog eens verantwoord is met deze leefstijl. 2 vliegen in 1 klap!

Ingrediƫnten: 40 gram mascarpone, 200 ml slagroom, 1/2 stick nescafe oploskoffie gold,vanille essence, droste cacao poeder, druppels zoetstof en Pecan nootjes.

Bereiding: maak 2 kommetjes met elk 20 gram mascarpone, 100 ml slagroom, druppels vanille essence en druppels zoetstof. Elk kommetje wordt ze eigen smaak. Ene kommetje voeg je de cacao aan toe en de andere de oploskoffie.

Nu ga je beide opkloppen met de mixer tot ze stijf zijn. Pak 2 gelijke glaasjes of kommetjes en doe hier eerst de ene mousse in en schep dan de andere mousse hierboven op als torentje. Evt kun je hier nog wat slagroom bovenop doen. Hoeft niet mag wel. Hak wat pecan nootjes klein en garneer als topping hiermee.

Zet dit voor een uurtje in de koelkast om op te stijven.

bon appetit

Volg je mij al op facebook?

Reacties

Populaire posts