Rum kokos vetbommen
Deze vet bommetjes zijn heerlijk en een beetje krokant. Ze bevatten slechts 2.1 koolhydraten
Ingrediënten 200 gram zelf gemaakte kokosboter 1 eetlepel kokosolie, paar druppels vloeibare zoetstof, halve theelepel rum essence, 50 gram fijn gehakte hazelnoten, 30 gram kokosrasp
Je begint dit recept met het maken van de kokosboter. Deze is dan nog vloeibaar en makkelijk te mengen. Je smelt de kokosolie in een pannetje en meng dit door je vloeibare kokosboter samen met de rum essence zoetstof en gehakte walnoten. Zet dit voor ongeveer 30 min afgedekt weg in de vriezer. Haal na een half uurtje weer uit de vriezer en maak er balletjes van met je handen van ongeveer 25 gram en rol ze door de kokosrasp. Zet ze vervolgens in een afgedekt bakje weg in de koelkast. Je kan ze zeker 14 dagen in de koelkast bewaren maar ook invriezen is geen probleem
Ingrediënten 200 gram zelf gemaakte kokosboter 1 eetlepel kokosolie, paar druppels vloeibare zoetstof, halve theelepel rum essence, 50 gram fijn gehakte hazelnoten, 30 gram kokosrasp
Je begint dit recept met het maken van de kokosboter. Deze is dan nog vloeibaar en makkelijk te mengen. Je smelt de kokosolie in een pannetje en meng dit door je vloeibare kokosboter samen met de rum essence zoetstof en gehakte walnoten. Zet dit voor ongeveer 30 min afgedekt weg in de vriezer. Haal na een half uurtje weer uit de vriezer en maak er balletjes van met je handen van ongeveer 25 gram en rol ze door de kokosrasp. Zet ze vervolgens in een afgedekt bakje weg in de koelkast. Je kan ze zeker 14 dagen in de koelkast bewaren maar ook invriezen is geen probleem
Reacties
Een reactie posten