Chocolade bonbons met vanille hazelnoten

Deze bonbons zijn lekker en zien er ook nog eens schattig uit. Lekker met een kopje koffie als afsluiter van je koolhydraat uurtje. Ze bevatten slechts 0,5 koolhydraat per stuk. Ingrediƫnten:
  • Aantal druppels vloeibare zoetstof
  • 100 gram 85% pure chocolade (Moser Roth)
  • 2 ml vanille essence
  • 50 gram grof gehakte walnoten
Bereiding: Smelt je chocolade au bain marie en voeg hier je vloeibare zoetstof aan toe en vanille essence en grof gehakte walnoten. Blijf goed roeren tot deze vloeibaar is. Ik heb leuke siliconen vormpjes met mooie kleine hart vormpjes en poezen welke ik voor dit recept heb gebruikt. Als je chocolade mooi vloeibaar is schep je dit op je vorm en met een pannenlikker smeer je het alle kanten op zodat het mooi alle vormpjes vult. Hierna zet je de vorm voor een half uurtje in de vriezer. Omdat de vorm van siliconen is druk je heel makkelijk je chocolaatjes uit de vorm. Bewaren in de koelkast in een afgedekt bakje. Volg je mij al op Facebook?

Reacties

Populaire posts