Gevulde boekweit wrap

Dit is eens wat anders dan een broodje shoarma. Verrassend smaakvol. Dit recept is voor 2 personen. We beginnen hier met het maken van de wraps. Ingrediënten:
  • 100 gram boekweitmeel
  • 200 ml water
  • 1 teen knoflook
  • Zout
  • Verse tijm
  • Olijfolie om te bakken
Bereiding Doe alles samen in een mengkom en mix goed tot een vloeibaar beslag en laat 10 minuten rusten. Verhit olie in een koekenpan met anti aanbak en bak hier 4 mooie dunne wraps van. Je moet ze mooi droog en knapperig bakken. De vulling: Omdat je in de winkel vaak niet goed weet om wat voor kwaliteit shoarma vlees het gaat maak ik deze ook altijd zelf. Ik neem voor dit recept procureur maar je kan dit ook vervangen door kipfilet of kip-dij filet Ingrediënten:
  • 300 gram procureur in dunne reepjes
  • 10 gram shoarma kruiden
  • Olie of boter om te bakken
  • Aioli
  • Ijsbergsla
Bereiding Bestrooi de reepjes met de kruiden en laat minimaal 1 uur intrekken. Verhit de olie of boter in een pan en bak hierin de shoarma gaar. Bak al het vocht weg. Dan het vullen van de wraps Smeer de wraps dun in met aioli en leg hier wat dun gesneden ijsbergsla op en de shoarma. Rol voorzichtig de wraps op. Lekker met een salade erbij Eet smakelijk Volg je mij ook al op Facebook?

Reacties

Populaire posts