Worstenbroodjes ketogeen
Zo nu en dan kun je mij superblij maken met een lekker saucijzenbroodje of worstenbroodje. Lekker bij een kopje soep. Deze zijn gewoon nog lekkerder dan de echte Brabantse worstenbroodjes en zijn ook nog eens glutenvrij.
Ingrediënten worstdeeg:
- 1 Kilo varkensgehakt
- 2 eetlepels Gehaktkruiden (1 theelepel Zout, 2 theelepels Nootmuskaat, 2 theelepels Witte peper , 1 theelepel Paprikapoeder, 1 theelepel Uienpoeder, 1 theelepel Gemberpoeder, 1 theelepel Korianderpoeder, 1 theelepel Knoflookpoeder )
- 2 eieren
- 400 gram gemalen mozzarella kaas
- 100 gram gemalen jonge kaas
- 250 gram amandelmeel
- 6 eetlepels roomkaas
- 4 eieren (1 om je broodjes mee te bestrijken)
- peper
- 1/2 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 3 theelepels bakpoeder
- Garnering sesamzaadjes
Reacties
Een reactie posten