Boeren crackers

Ik hou niet van die harde crackers dus heb ik deze luchtige boeren crackers met hele zaden gemaakt. Ingrediënten voor 10 crackers
  • 50 gram Zonnebloempitten
  • 80 gram Blond lijnzaad
  • 60 gram Pompoen pitten
  • 10 gram sesamzaad
  • 10 gram psyllium
  • 1 ei M
  • 200 ml water
  Bereiding: Voor deze crackers hoef je niets te malen dus lekker snel in elkaar te zetten. Meng alle zaden door elkaar samen met de psyllium het ei en het water en laat het deeg ongeveer 10 minuten rusten. Als het te dik geworden is eventueel nog wat water erbij en nog 5 minuten laten rusten. Met 2 lepels bolletjes scheppen van het deeg en met een spatel uitstrijken tot ronde crackers. Oven voorverwarmen op 180 graden. De crackers in 45 tot 55 minuten droog bakken. Halverwege de crackers nog een keer draaien.  Lekker met Boerenkaas of Paté Volg je mij al op Facebook?

Reacties

Populaire posts