Kip in paprika roomsaus

Smakelijk kipgerecht in een romige paprika roomsaus. Lekker met broccoli of bloemkool rijst. Dit is een lekker snel recept als je weinig tijd hebt om te koken. Het bevat per persoon slechts 4 koolhydraten. Ingrediƫnten voor 4 personen
  • 600 gram kipdijfilet
  • 120 ml kookroom
  • 2 tenen knoflook
  • bosje lente ui
  • 100 gram rode ui
  • peper en zout
  • flinke eetlepel paprikapoeder
  • kokosolie 
Bereiding: Snijd de kipdij filet in reepjes en bestrooi met zout en peper. Snipper de ui en snijd de lente ui in ringetjes. Verhit de kokosolie en pers de knoflook hierin uit. Voeg de gesnipperde ui toe en bak tot deze glazig is. Doe hier de kip reepjes bij en bak deze ongeveer 10 minuten. Giet de kookroom erbij en de paprikapoeder en eventueel nog peper en zout, laat nog 15 minuten zacht pruttelen. Voeg de lente ui pas op het laatste toe. Maak er iets van bloemkool rijst bij. Eet smakelijk! Volg je mij al op Facebook?

Reacties

Populaire posts