Sate stoofschotel

Lekker slowcook runder Saté gerecht. Makkelijk om van te voren klaar te maken en de volgende dag even op te warmen. Per persoon bevat deze 4,3 koolhydraten. Ingrediënten voor 4 personen Bereiding: Haal de riblappen 2 uur van te voren uit de koelkast. Dep deze goed droog en snijd in mooie blokjes. Bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in blokjes en pers de knoflook. en snijd de rode peper klein. Verhit de reuzel in een goede braadpan die ook in de oven kan. Braad het vlees rondom bruin en haal uit de pan. Bak nu in het braadvet de uien met de knoflook en rode peper en giet hier de sojasaus bij samen met de kokosmelk en bouillon en breng aan de kook. Zodra het kookt doe je het vlees erbij en zet je het vuur laag. Verwarm de oven voor op 160 graden en plaats de braadpan met deksel in het midden van de oven en laat minimaal 120 min zachtjes stoven. Lekker met broccoli of bloemkool rijst en komkommer in het zuur Volg je mij al op Facebook?

Reacties

Populaire posts