Slowcook procureur

Hou je van een lekkere kruidige smaak dan is dit stoof gerecht echt iets voor jou. Ook deze is weer vrij makkelijk te maken en denk dat je hem wel vaker op het menu zult zetten. Ingrediƫnten voor 4 personen
  • 600 gram procureur in blokken
  • 3 eetlepels masala
  • 2 dikke tenen knoflook
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 takje selderij
  • zout
  • zwarte peper
  • 6 eetlepels olie
  • 1 verse rode peper
  • 300 ml kokosmelk
Bereiding: Snijd de Procureur in blokken van ongeveer 1,5 cm. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de rode peper klein.  Verhit je olie in een braadpan en fruit de ui samen met de knoflook en rode peper. Zodra de ui glazig is geworden voeg je de masala toe en bak je deze kort mee. Voeg het vlees toe en blijf goed roeren en schroei het vlees rondom dicht. Voeg de kokosmelk toe samen met de ui en gesnipperde selderij en breng op smaak  met zout en peper en laat ongeveer 40 minuten zacht stoven. Ik vind dit erg lekker met boontjes en bloemkool rijst en een frisse salade. Eet smakelijk! Volg je me al op Facebook?

Reacties

Populaire posts