Vegetarische kelp noodles
Mis je dat ook af en toe? Een lekkere Chinese maaltijd? Ik heb bij dit recept de kelp noodles gebruikt en moet zeggen die zijn niet verkeerd. Zit geen gekke bijsmaak aan en je kunt de noodles die je niet gebruikt 5 dagen bewaren in een bakje water in de koelkast.
Ingrediënten 4 personen 10,2 koolhydraat per persoon
- 400 gram noedels
- 2 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 2 el geraspte verse gember
- 1 rode peper
- 200 gram broccoli
- 2 courgettes
- 200 gram champignons
- 250 gram taugé
- 4 bosuitjes
- 2 handjes ongezouten pinda's Voor de woksaus
- 200 ml koude groentebouillon
- 2 el kikoman sojasaus
- 2 el oestersaus(lee kum kee heeft de minste koolhydraten)
- 2 tl sesamolie
Reacties
Een reactie posten